Hey HSCT'er! Wij zoeken jou!

Of mis jij iemand in ons overzicht met HSCT'ers? Stuur hen deze pagina door!

Voeg je bij ons! Dit is belangrijk omdat:

We zouden het erg op prijs stellen wanneer we jou als HSCT strijder mogen vermelden. De informatie is vrij basis, maar net datgene wat overige MS patiënten zou kunnen helpen bij de overwegingen tot een HSCT behandeling.

"Ik ben toch zo slecht nog niet?", "Ben ik niet te oud? Of te jong?", "Heb ik niet te kort de MS diagnose of nog te weinig remmers geprobeerd?", "Op welk moment hebben andere MS'ers eigenlijk voor een HSCT gekozen?"

Dit zijn vragen waar MS patiënten mee rondlopen en op welk vlak zij herkenning zoeken bij MS'ers die HSCT al doorlopen hebben. Een eerlijke kijk op de behandeling, want ook de negatieve ervaringen mogen natuurlijk vermeld worden.

Belangrijke toelichting: je informatie zal nooit met andere partijen worden gedeeld en je naam en mail adres blijven enkel bij de stichting bekend.

Vanuit privacy oogpunt gebruiken we bewust niet je volledige naam zodat je niet via Google gevonden wordt. Wil je juist ergens extra bekendheid aan geven zoals een blog of boek, dan is volledige naam ook mogelijk.
Bijv. 01-01-2015
Voor mensen die HSCT overwegen willen we een realistisch beeld schetsen. Ook de mindere punten zijn belangrijk bij afwegingen voor toekomstige patiënten.
Wij zouden het erg tof vinden wanneer we een foto van je mogen gebruiken. Zou je na het afronden van dit formulier een foto naar ons kunnen mailen op contact@sterkerdanms.nl ? Vind je dit eng? Een foto van achteren of waarbij je wegkijkt kan ook!
Extra aanvullend beeldmateriaal is ook altijd van harte welkom. Wellicht zijn er in de media berichten verschenen en vind je het leuk deze hier te delen.

Maak deel uit van ons HSCT'er overzicht en help er je mede MS patiënten mee.